Gert-Jan Segers haalt in Veenendaal ideeën op voor het nieuwe verkiezingsprogramma

gertjan-ingesprek.png
CU logo onder elkaar blauw
Door ChristenUnie Woudenberg op 18 februari 2020 om 15:27

Gert-Jan Segers haalt in Veenendaal ideeën op voor het nieuwe verkiezingsprogramma

Het komende halfjaar gaat Gert-Jan Segers in gesprek door heel het land om ideeën ophalen voor het nieuwe verkiezingsprogramma. Maandag 9 maart spreekt Segers met inwoners van de provincie Utrecht tijdens een avond in Veenendaal.

Op deze avond gaat hij in gesprek met inwoners van de provincie Utrecht, ook alle Woudenbergers zijn van harte welkom! Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samenleven met tijd en aandacht voor elkaar? ‘De komende maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma en daarvoor wil ik graag horen waar het hart van mensen klopt’, legt Segers de bedoeling van de gespreksavond uit. ‘Wat zijn uw dromen voor ons land, waar kan de ChristenUnie en waar kan ik mee aan de slag. Ik ken Nederland als een land waar we echte aandacht hebben voor onze naaste. Die kant van ons land wil ik versterken. Ik hoor graag welke ideeën mensen in Utrecht hiervoor hebben.’ Met behulp van de ideeën uit Utrecht schrijft de ChristenUnie een nieuw verkiezingsprogramma. Tijdens de avond zal Bram Rebergen, inwoner van Veenendaal en directeur van Youth for Christ het gesprek met de zaal leiden.

Segers: 'We vinden onze inspiratie niet op de vierkante kilometer Den Haag, maar juist door gesprekken in het land.’ Daarom heeft u tijdens deze avond heeft ook de gelegenheid om zelf een onderwerp aan te dragen waarover u in gesprek wilt gaan. Ook kunt u na het plenaire deel een exemplaar van het essay van Gert-Jan door hem laten signeren. Iedereen is welkom aan te sluiten bij het gesprek dat plaatsvindt in Veenendaal. Op 9 maart zijn bezoekers van harte welkom in de Downtown, Tuinstraat 133 in Veenendaal. Om 20:00 uur begint het plenaire programma. 

Er zijn nog plekken om in gesprek te gaan, dus meld je aan via de website van de ChristenUnie: www.christenunie.nl/ingesprek!

Deel dit bericht