Kijk in de keuken

Elli-Marleen bannerwoensdag 22 september 2010 21:00

Marleen zei het al in haar weblog: Het circus gaat beginnen…

Hoewel veel dingen voor mij al “normaal” zijn, merk ik ook dat ik heel wat drukker ben met de ChristenUnie dan in de afgelopen 4 jaar dat ik in de schaduwfractie zat.

Met dit weblog geven we u een kijkje in de keuken, wat doen we allemaal om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons dorp en de mening van de inwoners hierop, zodat we straks in de raad de juiste beslissingen kunnen nemen.

In de afgelopen week ben ik bij een informatieavond geweest voor de bewoners van de wijk Nico Bergsteijnweg / Laan 1940-1945 in verband met de verkeersproblematiek die daar speelt en die straks, na realisatie van de tweede fase van Het Groene Woud alleen maar groter gaat worden, naar verwachting van de aanwonenden. Het is goed dat de gemeente naar de mensen toegaat om te luisteren naar hun zorgen om de leefbaarheid van de wijk. Oplossingen zijn er jammer genoeg niet een twee drie aan te dragen, maar het is wel van het grootste belang dat we als politiek ons bezinnen op mogelijke oplossingen zodat we ook op dat punt Woudenberg een geweldig dorp houden om in te wonen.

De oplossing ligt voor een deel bij de aanwonenden: we klagen over parkeerdruk, maar ja, we willen wel allemaal een tweede of derde auto voor de deur hebben staan (ik ook!). We klagen erover dat er zo hard wordt gereden, maar uit onderzoek blijkt dat de aanwonenden meestal het hardst rijden (zij kennen de weg het best). Als het een spatje regent, brengen we de kinderen direct met de auto naar school…

Allemaal dingen die best anders zouden kunnen en waarmee een deel van het probleem al is opgelost. Het andere deel en dan met name de inrichting van de straten, moet de gemeente voor z’n rekening nemen.

In ons verkiezingsprogramma hebben we gezegd dat we ons hard maken voor veilige schoolroutes: dit is er zo een, dus…

Huiswerk genoeg meekregen.

Elli van Oosterom
Kandidaat gemeenteraadslid

« Terug

Reacties op 'Kijk in de keuken'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 15-01-2015 04:05 Quote
Een chronograaf Replica Horloges in alle opzichten ongekende, beginnend met de vrijmoedigheid van het ontwerp Replica Horloges Nederland. In feite, was de Bentley GMT getekende impuls alleen door de integratie van de armband iwc replica aan de behuizing. Resultaat: dit esthetische onderzoek resulteerde in de asymmetrie van de hoorns een is langer dan de andere zo verleidelijk als ongebruikelijk. Bentley GMT is vervaardigd in staal zo goed zoals in een rood goud versie.
viagra_dosage
Geplaatst op: 11-11-2015 09:41 Quote
Nieuw bericht