Fractie

 • MarleenTreep
  Fractievoorzitter
  m.treep@woudenberg.nl

  Woudenberg is een geweldig dorp! Het ligt in een prachtige, groene omgeving en centraal in Midden-Nederland. In het dorp zelf hebben we allerlei voorzieningen voor handen die we in het dagelijks leven nodig hebben: scholen, huisartsen, winkels, bibliotheek, kerken, verenigingen: Allemaal dichtbij. Met de fiets en zelfs lopend te bereiken. Een gezellig dorp ook, met prachtige inwoners. Voor dit dorp en voor deze inwoners wil ik me van harte in de gemeenteraad inzetten. 

  En inzet is echt nodig. De samenleving, de maatschappij verandert. Ik vind het bijzonder belangrijk dat we iedereen in het oog houden: kinderen, ouderen, chronisch zieken, mantelzorgers, leraren, werkgevers, vrijwilligers, de meer kwetsbaren: niemand valt buiten de boot! Maar in die veranderende samenleving vraagt dat om alertheid en om gedreven mensen. 

  De ChristenUnie is een geweldige partij! Een partij die zich geïnspireerd weet door de Bijbel. Voor mens en natuur. Een partij van de samenleving. En al heel lang ook mijn partij!

  Iedere zondag luister ik naar Gods opdracht: Heb Mij lief boven alles en de naaste als jezelf. In de gemeenteraad wil ik aan die oproep gestalte geven. Dienstbaar zijn aan de inwoners van Woudenberg en het goede te zoeken voor allen. Een hele opgave, een echte uitdaging!

  Mijn naam is Marleen Treep, echtgenote, moeder, al heel lang inwoner van Woudenberg en fractievoorzitter voor de ChristenUnie.

  Twitter
 • Elli vanOosterom
  Raadslid

  Ik ben Elli van Oosterom, 40 jaar en nummer 2 op de lijst voor de ChristenUnie. Hoewel ik in Maarsbergen ben geboren, heb ik mijn hele leven Woudenberg toch van heel dichtbij meegemaakt. In Woudenberg woonden mijn vriendinnen, ging ik naar school en naar de kerk. Toen ik dus op mijn 26e in Woudenberg wonen, veranderde er niet zoveel. In Woudenberg wonen nog steeds veel van mijn vrienden en door de komst van onze twee prachtige jongens, sta ik nu ook weer op een Woudenbergs schoolplein en op ons prachtige voetbalveld! Mijn geloof wordt gevoed in de Christelijke Gereformeerde Kerk “De Open Hof” in Scherpenzeel.

  Woudenberg is een dorp waar veel gebeurt: wonen, werken en recreëren, het kan allemaal binnen onze dorpsgrenzen. Vanuit mijn werk bij Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners, merk ik dat er veel gevraagd wordt van ons buitengebied als het gaat over wonen, werken en recreëren. Dat betekent dat er tussen deze verschillende onderdelen een balans gevonden moet worden om iedereen genoeg ruimte te geven. De politiek is het middel om daar aan te werken.

  De ChristenUnie is mijn partij omdat ik vanuit mijn christen zijn handen en voeten wil geven aan onze samenleving. Ik wil werken aan een waardevolle maatschappij waar plek is voor iedereen, omdat iedereen door God geschapen is en te kostbaar is om aan zijn of haar lot overgelaten te worden! Mijn drijfveer is: Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei (Jeremia 29:7).

  Twitter