Blog

 1. Top 5 brug
  CU logo onder elkaar blauw
  Door ChristenUnie Woudenberg op 29 november 2021

  Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld

  Tijdens een feestelijke, digitale ledenvergadering is de kandidatenlijst voor de aankomende verkiezingen unaniem vastgesteld. Dit jaar met een nieuwe lijsttrekker, Bert Bosman, en een nieuwe nummer 2, Gerald van der Linden. Bert heeft de afgelopen 4 jaar al meegedraaid als raadslid namens de ChristenUnie. Gerald van der Linden heeft op de achtergrond ervaring opgedaan in de steunfractie.

  Lees verder
 2. titia+cnossen.jpg
  Elli
  Door Elli van Oosterom op 8 oktober 2021

  Titia Cnossen nieuwe wethouder in Lansingerland

  In de vacature van wethouder in Lansingerland namens de ChristenUnie is voorzien. Hieraan is een zorgvuldige procedure voorafgegaan. Deze vacature ontstond door het vertrek per 1 november van Ankie van Tatenhove die zeven jaar onze gemeente als wethouder gediend heeft.

  Lees verder
 3. Plein.png
  Elli
  Door Elli van Oosterom op 23 september 2021

  Geen onderzoek naar zondagsopenstelling winkels in 2021

  De coalitiepartijen GBW, ChristenUnie en VVD hebben besloten af te zien van een onderzoek naar de zondagopenstelling van winkels in Woudenberg. Dit onderzoek zou uitgevoerd worden in deze raadsperiode. Het onderzoek moest uitwijzen in hoeverre de wens, nut en noodzaak leeft bij Woudenbergse inwoners, ondernemers en andere betrokkenen naar winkelopenstelling op zondag in Woudenberg.

  Lees verder
 4. Woudenberg
  Elli
  Door Elli van Oosterom op 28 april 2021

  Column Let Op 28 april 2021

  Snapt u het nog??

  Vorige week stonden er twee berichten in deze krant 1 met als kop:

  “Drugsbezit verboden in het dorp” en de ander “Woudenberg is weer eens het braafste jongetje van de klas”.

  Lees verder
 5. blog_formatie-small
  CU logo onder elkaar blauw
  Door ChristenUnie Woudenberg op 27 maart 2021

  Burgemeester Woudenberg stopt

  Burgemeester Titia Cnossen stopt per 1 juni 2021 na ruim negen jaar bj de gemeente Woudenberg. Zij heeft Zijne Majesteit de Koning gevraagd haar op1 juni 2021 ontslag te verlenen uit het ambt van burgemeester van de gemeente Woudenberg.

  Lees verder

  Labels:

 6. Afbeelding1.jpg
  Bert
  Door Bert Bosman op 20 februari 2021

  "We gaan beginnen"

  De ChristenUnie heeft op 18 februari een amendement ingediend dat brede steun heeft gekregen om te komen tot ontwikkeling van Kostverloren. Er is besloten om krediet beschikbaar te stellen voor de ontwikkeling van de Voorstraat. Hiermee is het door het college genomen initiatief om samen met stakeholders en omwonenden te werken aan een Vitaal dorpshart bekrachtigd.

  Lees verder
 7. nieuwbouw.jpg
  Elli
  Door Elli van Oosterom op 30 januari 2021

  Woudenberg bouwt veel nieuwbouw woningen

  De coalitiepartijen Gemeentebelangen Woudenberg, ChristenUnie en VVD zijn verheugd over de nieuwste cijfers met betrekking tot de nieuwbouw van woningen. Hiermee wordt namelijk aangetoond dat Woudenberg goed scoort in de regio Amersfoort en Gelderse Vallei waar het gaat om nieuw te bouwen wonigen in ons dorp. De coalitiepartijen zeggen het al langer, maar met deze cijfers wordt het ook aangetoond.

  Lees verder
 8. Woudenberg
  Elli
  Door Elli van Oosterom op 8 oktober 2020

  Algemene Beschouwingen

  Voorzitter,

  Het zijn roerige tijden, voor Woudenberg, voor Nederland, voor de hele wereld. We leven in onzekere tijden door een virus dat over de wereld waart en waar we geen grip op hebben. Een virus dat we met elkaar moeten bestrijden, de vraag is alleen hoe?

  Lees verder
 9. blog_formatie-small
  Elli Bert
  Door Elli van Oosterom, Bert Bosman op 30 september 2020

  Raadsvergadering 24 september

  Afgelopen donderdag hadden we weer een goed gevulde raadsvergadering, graag vertellen wij u er meer over in dit verslag.

  Lees verder
 10. Plein.png
  CU logo onder elkaar blauw
  Door ChristenUnie Woudenberg op 3 juni 2020

  Woningen toevoegen bij Julianaplein is aanwinst

  De ChristenUnie is blij dat er dertig woningen zullen worden toegevoegd aan de Woudenbergse woningvoorraad.  Hiermee wordt de verpaupering van het plein opgelost en wordt bijgedragen aan de oplossing van woningzoekende jongeren, ouderen, starters en doorstromers.

  Lees verder