GBW, CU en VVD presenteren coalitieakkoord

blog_akkoord-big
CU logo onder elkaar blauw
Door ChristenUnie Woudenberg op 29 mei 2018 om 18:00

GBW, CU en VVD presenteren coalitieakkoord

“STERK WOUDENBERG = SAMEN DOEN” is de titel van het Coalitieakkoord 2018-2022 dat Gemeentebelangen Woudenberg, ChristenUnie en VVD vandaag hebben gepresenteerd. De komende 4 jaar gaan GBW, CU en VVD vol vertrouwen tegemoet. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties willen ze werken ze aan een duurzame, sociale, ondernemende en veilige toekomst voor Woudenberg. Waarbij kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Lees hier het volledige coalitieakkoord. Het coalitieakkoord wordt op donderdag 31 mei om 20.00 uur besproken in de gemeenteraad. Dan is ook de installatie gepland van de nieuwe wethouders. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Deel dit bericht

Labels: ,