Steun onze winkeliers, koop lokaal!

60332202-9327-4730-9cce-c31818b79f34.jpg
Elli
Door Elli van Oosterom op 12 januari 2022 om 21:37

Steun onze winkeliers, koop lokaal!

Vanavond heeft de SGP fractie mede namens onze fractie vragen gesteld over mogelijkheden om de niet-essentiële winkels, horeca en sportscholen toch onder voorwaarden veilig te kunnen openen.

Hiermee willen we aandacht vragen voor alle ondernemers in welke sector ook, die het op dit moment heel zwaar hebben.

Dat neemt niet weg, dat we geen oog hebben, voor ondernemers die niet in deze categorie vallen of voor medewerkers in de zorg die alle zeilen bij moeten zetten in deze tijd. Maar ook voor scholieren en studenten die nog steeds of opnieuw thuis zitten en niet bij elkaar komen voor studie.

Ook realiseren we ons dat wij niet op de stoel van onze landelijke overheid kunnen gaan zitten.

We gaan ervanuit dat met dit signaal dat uit de hele provincie Utrecht is gedaan naar onze landelijke overheid er aandacht is voor alle moeilijkheden die er zijn. Een besluit nemen in deze crisis is uiterst ingewikkeld.

Voor nu willen we je aanmoedigen om lokaal te blijven kopen. Bij de essentiële winkels die geopend zijn, de markt of to-go of afhalen bij restaurants. Hier vind je de winkels waar je ook online kan kopen: https://www.welkomwoudenberg.nl/koop-lokaal/