ChristenUnieblauwe luchten

24-11 Topbanner_gemeenteraadsverkiezingen-vaststaandzaterdag 02 oktober 2010 09:00

Zaterdagmorgen, 9.00 uur. Gepoederd en gesuikerd melden we ons bij Geert de Jong van CheeseWorks. De fotoshoot! Welja, dat hoort er dus ook bij. De dames spreken onderling af wat te dragen (niet dat dat zin heeft want van Geert moest ik heel andere kleding aantrekken - jammer van de CU-blauwe corsage!). De mannen enigszins in verwarring: in pak, sportief, wel/geen stropdas; niet dat zij zich er druk over maken, de dames wel.

De CU-blauwe achtergrond is helaas niet op tijd geleverd dus gaan we naar buiten, op zoek naar een passende achtergrond en een CU-blauwe lucht. En dat lukt! En dan moeten we ook nog op de foto: mikken met de belichting, een overbelaste flits, vriendelijk kijken, ogen iets verder open, verschillende combinaties van personen, je niets aantrekken van een paar regendruppels, de nummers 1 en 2 ook nog de studio even in….. weer een ervaring rijker. Heel leuk om een keer mee te maken. De resultaten zijn inmiddels ook gearriveerd en dat viel me helemaal niet tegen! Goed werk Geert!

Tot zover de fun, zeg maar. Het echte werk roept. Het campagneteam vergadert, de folder moet klaar, wat doen we wel, wat doen we niet. De begroting en algemene beschouwingen liggen op tafel te wachten tot ik hiermee klaar ben, ik hoef me niet te vervelen.

Ondertussen wilt u niet weten wat dit allemaal betekent voor een mailbox. Regelmatig openen dus is de enige remedie. En: voor zover mogelijk gelijk alles wegwerken, anders is er weinig doorkomen meer aan. In verband met een korte trip met mijn schoonouders naar concentratiekamp Neuengamme (waar een oom van mijn schoonmoeder is overleden tijdens WO II) kon ik de mail even niet adequaat afhandelen. Dat heeft me later die weken dus uren gekost! Enige slagvaardigheid is geboden. En ik ga zo snel mogelijk een cursus snellezen volgen, dat lijkt me een handig extraatje!Marleen Treep
Lijsttrekker ChristenUnie Woudenberg

 

 

« Terug

Reacties op 'ChristenUnieblauwe luchten'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 15-01-2015 04:05 Quote
Een chronograaf Replica Horloges in alle opzichten ongekende, beginnend met de vrijmoedigheid van het ontwerp Replica Horloges Nederland. In feite, was de Bentley GMT getekende impuls alleen door de integratie van de armband iwc replica aan de behuizing. Resultaat: dit esthetische onderzoek resulteerde in de asymmetrie van de hoorns een is langer dan de andere zo verleidelijk als ongebruikelijk. Bentley GMT is vervaardigd in staal zo goed zoals in een rood goud versie.
Nieuw bericht