Goed lezen

Elli-Marleen bannerzaterdag 23 oktober 2010 10:00

De herfstvakantie zit er weer op. Heerlijk weekend weg geweest – zonder de meiden… dat was zomaar lang geleden en we hebben er van genoten. De meiden gelukkig ook, opa’s en oma’s bij dezen nogmaals hartelijk dank! Ronald moest onverwacht cursus geven in Brussel en samen met Emma, onze middelste dochter, ben ik een nachtje mee geweest. Gelijk met haar inkopen gedaan voor het komende winterseizoen dus 2 vliegen in 1 klap geslagen!

Maar nu is het wel even uit met de pret. Ik moet zelf natuurlijk weer gaan werken en mijn agenda stroomt tot aan de verkiezingen ook aardig vol! Dat wordt buffelen de komende weken. Het drukwerk komt deze week, een spandoek wordt deze week geplaatst, 2 commissievergaderingen deze week….

Mijn jongste dochter vroeg ietwat bezorgd of ik nu wel te druk zou worden om spelletjes met haar te doen…. Dat was een grappige vraag omdat we helemaal niet veel spelletjes doen eigenlijk. Maar ik heb haar geloofd dat ik daar heus nog wel tijd voor heb!

Ik ben daarnaast een oude liefde weer wat aan het oppakken: reader Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO) aan het lezen, boek gemeenterecht opsnorren. Leuk eigenlijk om me weer wat in het Nederlandse recht te verdiepen! Dat is even geleden maar het is al snel weer vertrouwd.

Lezen… dat schijnt er toch veel bij te horen. Mail, programma’s, stukken… snel die cursus snellezen afspreken!Marleen Treep
Lijsttrekker ChristenUnie Woudenberg

« Terug